quadern desordenat de materials

dimarts, de març 20, 2007

Ball de dates

Després del ball de dates sobre sortides extraescolars i pèrdua de classes i no sé què més, la cosa ha quedat com segueix: el dia que s'havia proposat inicialment, dia 4 d'abril, serà el dia que facem la sortida a Can Torró (tranquils, voluntària, imagin que també podreu anar a classe les tres primeres hores) amb el menú que més o manco ja hem parlat.

Parlarem sobre el treball de curs (tranquils, que com sabeu, és voluntari). Aquest treball serà només per pujar mitjana final, si s'escau, però en cap cas la baixarà. De totes maneres, com que a mi m'agrda aprendre dels treball que feis, prefereixo que el facin aquells que en vulguin aprendre, i no aquells que només vulguin pujar la mitjana.

I anau al bloc general si no teniu molt per fer (apart dels deures i estudiar, que ja sé que en teniu molts).

Sobre la sortida a la pedrera de Manresa o al teatre de Pol·lèntia, emperò, no em tiraré la tovallola tan aviat. Una d'elles la farem (tranquils, voluntària) la setmana després dels examens de maig, durant la primera setmana de juny, aquesta setmana que esperau les notes i tot això (imagin que els que vulguin fer classe en podran fer) i l'altra propós una cosa. És que avui hem anat a la pedrera de Manresa amb els de primer, i ha estat una sortida molt agradable i ha donat per fer coses molt maques. Jo he pensat que si hi ha gent disposada (amb caràcter voluntari, aquells que tengueu molts de deures no cal, ja que no contarà per nota ni tendré en compte) hi podriem anar un horabaixa o un dissabte dematí...

Ja direu coses...
Salut i filosofia!